Leif Andersson, ägare till Illumineight och konsult/utbildare har blivit utsedd till regional ambassadör för BRM institute! Vi är oerhört stolta över detta! BRM institute har tagit fram en extremt genomtänkt modell för Business Relationship Management som är en viktig pusselbit för att skapa verkligt värde av IT. En nödvändig pusselbit i Digitaliseringen.

Läs mer på https://brm.institute/interview-with-leif-andersson-newest-regional-ambassador-for-sweden/

Är du nyfiken på vad BRM är och vad BRM institute är, kontaktar du Leif Andersson på leif@illumineight.se eller telefon 0761-273545

Kategorier: Nyheter

Leif Andersson

Efter snart 30 års erfarenhet inom ledning, styrning och förbättring inom IT, med delaktighet i både framgångsrika och misslyckade förbättringsinitiativ och projekt, infinner sig både ödmjukhet och självförtroende. Insikter stärker och utvecklar, kunskap skapar ödmjukhet, lärande ger självförtroende och det kontinuerliga lärandet tar åtminstone för mig aldrig slut. Ser mig idag hellre som facilitator av lärande än utbildare, mer som coach än mentor och mer som möjliggörare än värdeskapare. Fokus har under åren skiftat från IT-teknik på tidigt 90-tal, till processer, till människor, till ledarskap/organisation och har idag landat i ett starkt fokus på organisatoriskt beteende (OBM) som knyter ihop det hela till en helhet. (Lite förkortningar som jag kan förknippas med; OBM, USM, ITIL, Lean IT, BRM, NLP) Linkedin profil