[denna artikel på svenska]

illumineight can proudly announce that the company has passed APMG quality assessments and are now accredited as an APMG  training organization for BRMP© (business relationship management professional). This means illumineight now also can deliver BRMP© courses and examinations for BRMP©.

Leif Andersson has been approved by APMG as illumineight’s first trainer for BRMP©. Leif has over 25 years of experience in management and leadership in IT and has been working in the midlands of IT and the business most of this time. Leif has been a trainer, consultant and lecturer for over 10 years and is well renowned by participant and customers. Leif is also regional ambassador for BRM institute in Sweden.

For more information about BRMP© or to see scheduled courses, please visit our BRMP©information page


The BRMP® and Accredited by APMG International logo is a trademark of Business Relationship Management Institute and the APM Group Limited. All rights reserved.

Kategorier: Nyheter

Leif Andersson

Efter snart 30 års erfarenhet inom ledning, styrning och förbättring inom IT, med delaktighet i både framgångsrika och misslyckade förbättringsinitiativ och projekt, infinner sig både ödmjukhet och självförtroende. Insikter stärker och utvecklar, kunskap skapar ödmjukhet, lärande ger självförtroende och det kontinuerliga lärandet tar åtminstone för mig aldrig slut. Ser mig idag hellre som facilitator av lärande än utbildare, mer som coach än mentor och mer som möjliggörare än värdeskapare. Fokus har under åren skiftat från IT-teknik på tidigt 90-tal, till processer, till människor, till ledarskap/organisation och har idag landat i ett starkt fokus på organisatoriskt beteende (OBM) som knyter ihop det hela till en helhet. (Lite förkortningar som jag kan förknippas med; OBM, USM, ITIL, Lean IT, BRM, NLP) Linkedin profil