Just got back to my hotel room from the Meet-N-greet at BRM connect 2017 at Gaylord National Resort, Washington DC. Met some awesome people and had some really nice conversation. We all agree that BRM capabilities are the solution to all existing problems of any kind, and a few that we don’t really know exist yet…

Have met with USA, Canada, Spain and the Netherlands so far – a truly international event!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This will be three great days!

 

Kategorier: Nyheter

Leif Andersson

Efter snart 30 års erfarenhet inom ledning, styrning och förbättring inom IT, med delaktighet i både framgångsrika och misslyckade förbättringsinitiativ och projekt, infinner sig både ödmjukhet och självförtroende. Insikter stärker och utvecklar, kunskap skapar ödmjukhet, lärande ger självförtroende och det kontinuerliga lärandet tar åtminstone för mig aldrig slut. Ser mig idag hellre som facilitator av lärande än utbildare, mer som coach än mentor och mer som möjliggörare än värdeskapare. Fokus har under åren skiftat från IT-teknik på tidigt 90-tal, till processer, till människor, till ledarskap/organisation och har idag landat i ett starkt fokus på organisatoriskt beteende (OBM) som knyter ihop det hela till en helhet. (Lite förkortningar som jag kan förknippas med; OBM, USM, ITIL, Lean IT, BRM, NLP) Linkedin profil