Vi har glädjen meddela att illumineight nu kan leverera utbildningar ackrediterade av APMG inom Organizational Behavior Management!

Illumineight är partner med OBM dynamics som paketerat en mycket attraktiv grundutbildning på tre dagar. Illumineights Leif Andersson har genomgått OBM dynamics Train-the-Trainer utbildning och är godkänd instruktör för kurserna.

Pressrelease från OBM dynamics

Om Organizational Behavior Management

OBM är en förkortning för Organizational Behavior Management, på svenska: Organisatorisk Beteendehantering. Det är ett vetenskapligt beprövat område och har som syfte att optimera organisationens prestation genom att kombinera kunskap om beteende, ett systematiskt tillvägagångssätt och faktiska mätbara data – med ett fokus på den positiva förändringen i beteende.

Mer information om OBM

Om Leif Andersson

Leif har arbetat inom IT-området i snart 30 år och med ITSM, ledarskap och förbättring i över 20 år av dessa. Leif är utbildad och certifierad i ett flertal modeller och ramverk inom IT, t ex ITIL expert, Managing professional, CBRM, USM mm och har utbildat inom dessa i ett flertal år. Leif är också NLP Master practitioner och numera instruktör för OBM foundation. Mer om Leif finns att läsa på hans profilsida här eller på hans LinkedInsida

The OBM Foundation logo is a trademark of OBM Dynamics. All rights reserved. 

Kategorier: Nyheter

Leif Andersson

Efter snart 30 års erfarenhet inom ledning, styrning och förbättring inom IT, med delaktighet i både framgångsrika och misslyckade förbättringsinitiativ och projekt, infinner sig både ödmjukhet och självförtroende. Insikter stärker och utvecklar, kunskap skapar ödmjukhet, lärande ger självförtroende och det kontinuerliga lärandet tar åtminstone för mig aldrig slut. Ser mig idag hellre som facilitator av lärande än utbildare, mer som coach än mentor och mer som möjliggörare än värdeskapare. Fokus har under åren skiftat från IT-teknik på tidigt 90-tal, till processer, till människor, till ledarskap/organisation och har idag landat i ett starkt fokus på organisatoriskt beteende (OBM) som knyter ihop det hela till en helhet. (Lite förkortningar som jag kan förknippas med; OBM, USM, ITIL, Lean IT, BRM, NLP) Linkedin profil